Соус до картоплі, запеченій у духовці

Опубліковано користувачем Irina

Соус - це невід'ємна частина багатьох страв, до яких відноситься дуже смачна Картопля запечена в духовці, яку я готувала напередодні. Рецепт соусу, що я пропоную приготувати сьогодні, дуже простий і доступний, однак в першу чергу він прекрасно підходить саме до картоплі. Звичайно, ви можете також скористатися моїми рецептами і приготувати Сметанково-часниковий соус для картоплі або Соус Тартар, які теж дуже смачні. Але все ж рекомендую спробувати саме цей соус, до складу якого входить сметана і кетчуп. За бажанням можна додати свої улюблені спеції, зелень, тоді вийде ще смачніше. Отже, давайте приготуємо!

Для приготування соусу до картоплі, запеченій у духовці нам знадобиться:

  • 2 ст.л. сметани (у мене 20%)
  • 2 ст.л. кетчупу
  • 2 зубки часнику
  • Кілька гілочок свіжого кропу
  • Чорний перець за смаком
  • ¼ ч.л. солодкої паприки
  • Сіль за смаком (я використовую рожеву сіль)

Ось такі інгредієнти нам знадобляться, щоб приготувати дуже смачний соус до картоплі.

У мисочку зі сметаною додаємо кетчуп.

Ретельно перемішуємо. Додаємо дрібно порізаний кріп і часник, видавлений через прес.

Ще раз добре перемішуємо. Додаємо спеції - рожеву сіль (можна звичайну), чорний перець і солодку паприку. Ще раз ретельно перемішуємо і вуаля! Наш смачний соус готовий!

З таким соусом картопелька буде набагато смачнішою. Також цей соус чудово підійде і до інших гарнірів, наприклад, пасти, макаронів, овочів-гриль і т.д. Обов'язково спробуйте і поділіться думкою!

А це для гарного настрою! Ніжна, красива, така сонячна квітуча гілочка - це завжди гарний весняний настрій. Вона так швидко відцвітає, тому так хочеться якомога довше милуватися і милуватися нею, вдихати її чудовий аромат. Як же все красиво цвіте! Спасибі за це задоволення моєї читачці Leptusa, яка надсилає мені ось такі чудові фото! Бажаю всім доброго весняного настрою, побільше посмішок!

СМАЧНОГО!

Коментувати