Соус з зеленими оливками прекрасно доповнить страви з м'яса чи риби. Його приготування займає лише кілька хвилин, всі необхідні інгредієнти викладаємо у чашу блендера і кількома натисками перетворюємо їх у смачний соус. Для цього рецепту нам будуть потрібні зелені оливки без кісточок, саме вони є “зіркою” соусу. Краще для соусу використовувати Домашній майонез, який також готується за лічені хвилини, але можна взяти й магазинний. Сметану краще взяти 20%, можна і 15%. Сіль в соус я не додавала, оскільки оливки з насиченим смаком, але перш ніж подавати соус, спробуйте його на смак, можливо треба буде додати трішечки солі.
Для приготування Соусу з зеленими оливками нам знадобиться:
-
190 гр зелених оливок
-
1 невелика цибуля
-
3 зубчики часнику
-
Пучок зелені (петрушка, кріп)
-
2 ст.л. сметани
-
3 ст.л. майонезу
Ось такі продукти нам знадобляться для приготування смачного Соусу з зеленими оливками.
В чашу блендера викладаємо оливки.
Сюди ж викладаємо порізану цибулю, часник, зелень петрушки та кропу.
Також додаємо сметану та майонез.
Збиваємо до отримання однорідної консистенції.
Наш дуже смачний Соус з зеленими оливками готовий.
Такий соус відмінно доповнить будь-яку м'ясну чи рибну страву, тому неодмінно приготуйте, впевнена, що ви не будете розчарованими, адже це дуже смачно!
А це для гарного настрою! Кульбаба – це саме та квітка, яку впізнають практично всі, адже вона проростає майже всюди. Але не кожен може побачити в цій рослині справжню красу. Ці квіти як маленькі сонечка. Про кульбабу складені різні легенди, адже це не лише яскрава травнева квітка. Лікувальні властивості та користь кульбаби відома з давніх-давен. Дуже люблю квіти кульбаби, які вже скоро почнуть перетворюватись на легкі та ніжні парасольки.
Коментарі
Денис, дуууже тішуся, що соус сподобався! З квашеним огірочком також дуже смачно, особливо під таку курочку та картопельку, як ти готуєш! Смакота! Дякую за чудову фоточку, з задоволенням її опублікувала!
Повернулись до дому сьогодні, і я згадав, що на днях ти говорила мені про цей рецепт. Вирішив спробувати... Оливки купили пл дорозі, кріп був заморожений решта свіже... Дуже сподобалось! Часнику дав 3 великі зубчика бо люблю. Дуже простий і легкий в приготуванні рецепт. Ми колись робили подібний, але замість оливок давали квашений огірок. Одним словом рецепт сподобався!