Суп Харчо (класичний)

Опубліковано користувачем Irina

Суп Харчо, приготований, за цим рецептом виходить, просто пальчики оближеш, дуже запашний, в міру гострий. Ось сьогодні приготувала цей суп, і відразу його з'їли. Щоб приготувати справжній суп Харчо є свої секрети, наприклад, в цей суп не кладуть картоплю, а лише рис. Ще точно знаю, що справжній суп Харчо готується тільки на яловичому м'ясі, хоча пробувала якось і на свинячому м'ясі, вийшло теж дуже смачно. У суп потрібно додавати волоські горіхи, але оскільки мої домашні не люблять, я цей продукт виключила. Щоб суп Харчо був запашним і ароматним в нього кладуть різні трави і гострі приправи, наприклад, червоний мелений перець, хмелі-сунелі, чорний перець.

Для приготування супу Харчо нам знадобиться:

  •     3 літри води
  •     500 гр. яловичого м'яса
  •     0.5 склянки рису
  •     1 цибулина
  •     1-2 зубки часнику
  •     1 ст.л. томатної пасти
  •     0.5 ч.л. сушених трав (хмелі-сунелі)
  •     Сіль за смаком
  •     Червоний мелений перець за смаком
  •     Рослинна олія

М'ясо промиваємо, нарізаємо на невеликі шматки, заливаємо холодною водою і ставимо на вогонь. Даємо закипіти, зменшуємо вогонь, злегка підсолюємо і варимо до напівготовності, постійно знімаючи піну.

Додаємо промитий рис. (Я беру довгий).

Часник чистимо і вичавлюємо через прес.

Цибулю чистимо і нарізаємо дрібними кубиками.

Розігріваємо в сковороді рослинне масло і смажимо порізану цибулю до золотистого кольору, додаємо томатну пасту, суміш сушених трав.

Додаємо все це в суп.

Коли рис звариться, додаємо часник і дрібно порізану зелень, даємо покипіти ще хвилини три і знімаємо з вогню.

Наш суп Харчо готовий!

СМАЧНОГО!

Коментарі

Опубліковано 26 вересня 2017 - 19:30 користувачем валерий

наконец-то у меня получился вкусный харчо, спасибо! очень понравился суп)))

Опубліковано 28 вересня 2017 - 19:38 користувачем Irina

валерий, очень тому рада!!!! готовьте на здоровье!

Опубліковано 24 лютого 2017 - 17:22 користувачем alexsandr

суп получился отличный, настоящий суп харчо!!!
спасибо)))

Опубліковано 26 лютого 2017 - 11:27 користувачем Irina

alexsandr, очень рада, что вам понравился суп! спасибо что нашли минутку поделиться впечатлением!!!

Опубліковано 22 травня 2016 - 16:03 користувачем openbazar

Отличный рецепт! Через положенное время в суп добавить рис. Когда-то давно, когда я был маленьким, отец добавлял в харчо рис, который разваривался в виде буквы «Х». У меня с тех пор устойчивая ассоциация — суп с буквами Х это харчо Возьмите длиннозернистый рис.

Опубліковано 22 травня 2016 - 22:30 користувачем Irina

openbazar, рада приветствовать на своем блоге! спасибо за интересный коммент)))

Опубліковано 20 серпня 2015 - 20:36 користувачем Бася

суп по достоинству был оценен мужем, просил добавку!!!!
спасибо!!!

Опубліковано 20 серпня 2015 - 22:59 користувачем Irina

Бася, на здоровье!!!

Опубліковано 26 березня 2015 - 17:31 користувачем Анюта

у меня такой суп сметают за один присест, спасибо что напомнили, завтра приготовлю...

Опубліковано 27 березня 2015 - 15:23 користувачем Irina

Анюта, у меня тоже просто обожают этот суп, поэтому готовлю его достаточно часто...

Опубліковано 04 листопада 2014 - 15:21 користувачем Леонида

где моя большая ложка... обожаю Харчо...

Опубліковано 05 листопада 2014 - 00:45 користувачем Irina

Леонида, я тоже!

Коментувати

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.