Цей десерт не тільки дуже привабливий зовні, він ще й неймовірно смачний та ніжний. Завдяки консервованим персикам смак просто неперевершений. Сирна запіканка з консервованими персиками неодмінно сподобається діткам, тому цей корисний десерт варто приготувати. Оскільки у мене дуже люблять все з шоколадом, тому я свій десерт прикрасила сіткою з розтопленого чорного шоколаду. Сирна запіканка з консервованими персиками - це смачний та корисний десерт, який ідеально підходить для сніданку або легкого перекусу. Сир багатий на білок та кальцій, що зміцнює кістки та підтримує м'язи, а персики додають страві ніжну солодкість та вітаміни, зокрема вітамін С та антиоксиданти. Завдяки консервованим персикам запіканка має яскравий смак та апетитний вигляд у будь-яку пору року. Така страва легко засвоюється, заряджає енергією та приносить справжнє задоволення! Не менш смачною є Сирна запіканка з виноградом чи Сирна запіканка з айвою. У мене на сайті є багато різних, дуже смачних рецептів запіканок, тому заходьте та готуйте на здоров'я.
Для приготування Сирної запіканки з консервованими персиками нам знадобиться:
-
350 гр сиру (у мене 5%)
-
6 ст.л. цукру
-
2 яйця
-
50 гр вершкового масла
-
1 ст.л. крохмалю
-
Ванільний цукор до смаку
-
Дрібка солі
-
3 ст.л. лимонного соку
-
Консервовані персики
-
Шоколад для прикраси
Ось з таких продуктів ми приготуємо дуже смачну Сирну запіканку з консервованими персиками.
Сир для цієї запіканки можна брати будь-якої жирності, у мене 5%.
Консервовані персики заздалегідь перекласти з сиропу, щоб стекла вся рідина.
Сир перекладаємо у глибоку миску та за допомогою занурювального блендера збиваємо до однорідної консистенції (можна перемолоти чи перетерти через сито).
В окрему миску розбиваємо яйця, додаємо дрібку солі, цукор, та ванільний цукор.
Збиваємо міксером до збільшення в об'ємі та світло жовтого кольору.
Збиті яйця з цукром та м'яке вершкове масло додаємо до сиру.
Ще трохи збиваємо, щоб всі продукти гарно поєдналися.
Тепер додаємо крохмаль (у мене картопляний).
Та добре все перемішуємо.
Наша сирна маса практично готова.
Залишилось тільки порізати 3-4 половинки персиків на кусочки, додати до маси та ретельно перемішати.
Викладаємо сирну масу у форму для запікання (у мене скляна розміром 20х20 см).
Форму я змастила вершковим маслом та присипала манкою.
Зверху на сирну масу викладаємо персики.
Випікаємо Сирну запіканку з консервованими персиками при температурі 160 градусів приблизно 40-45 хвилин.
Ось така дуже апетитна, гарно пропечена запіканка у мене вийшла.
Свою Сирну запіканку я прикрасила сіткою з розтопленого чорного шоколаду, вийшло дуже смачно.
Сирна запіканка вийшла на стільки смачною, що наступного разу я буду її готувати з подвійної порції продуктів.
Ось так ця Сирна запіканка з консервованими персиками виглядає у розрізі.
Це дуже смачний та корисний десерт, який неодмінно сподобається не тільки дорослим, але і діткам, тому неодмінно його приготуйте, не пожалкуєте.
СМАЧНОГО!