Сирно-яблучне суфле

Опубліковано користувачем Irina

Друзі! Попередній мій рецепт був опублікований 23 лютого і я навіть уявити не могла, що 24 о 5 годині ранку нам зателефонує син та повідомить, що росія розпочала війну проти моєї країни, миролюбної та працьовитої, вільної та демократичної України, де живуть люди різних національностей – українці, росіяни, поляки, євреї, білоруси, кримські татари, угорці, румуни, грузини та інші. Живуть мирно та дружно! Сьогодні все перевернулося з ніг на голову, агресор, якого ніхто не кликав вбиває мирних жителів, наших дітей, бомбардує наші міста – Харків, Маріуполь, Київ, Херсон, Одесу, Суми, Чернігів, Енергодар, Ірпінь, Мелітополь, Донецьк, Луганськ та інші міста, показуючи своє звіряче фашистське обличчя, не зупиняючись ні перед чим, бомбардує житлові квартали, лікарні, дитячі садки, пологові будинки! Що взагалі відбувається??? Дорогі мої читачі, я впевнена ми вистоїмо, ми переможемо, ми відбудуємо наші міста та заживемо у вільній УКРАЇНІ, але ніколи не пробачимо тих, хто прийшов до нашої оселі, щоб нас вбивати!
В цей непростий та тяжкий для всіх нас час, я прийняла рішення не сидіти склавши руки, навпаки, намагатися ділитися максимально простими у приготуванні та бюджетними рецептами страв. Сирно-яблучне суфле, саме таке. Упевнена, що така смачна та корисна запіканка сподобається діткам.

Для приготування Сирно-яблучного суфле нам знадобиться:

  • 1 велике яблуко (приблизно 180 гр.)
  • 200 гр. сиру (у мене солодка сирна маса з родзинками)
  • 1 яйце

Ось такі звичайні продукти нам знадобляться для приготування неймовірно смачного та ніжного Сирно-яблучного суфле.

Яблуко чистимо та натираємо на великій тертці.

Терте яблуко додаємо до сирної маси, сюди ж додаємо яйце.
Якщо ви використовуєте звичайний сир, можна додати трохи цукру до смаку.

Добре все перемішуємо.

Сирно-яблучну масу, що вийшла, викладаємо у формочки (у мене ось такі керамічні порційні форми діаметром 10 см).
З цієї кількості маси вийшло 3 порції.
Форми ставимо на лист, на якому запікатимемо.

Запікаємо Сирно-яблучне суфле при температурі 190 градусів приблизно 40 хвилин.

Даємо Сирно-яблучному суфле трохи охолонути.

Ось така краса в мене вийшла. Суфле виходить неймовірно ніжним, воно просто тане у роті. Воно дуже смачне у теплому вигляді та не менш смачне у холодному.

Його зручно подавати порційно прямо у формах, у яких воно запікалося.

А можна перекласти на тарілочку та прикрасити, наприклад, шоколадом, як у мене, медом, джемом або сиропом.
А можна подати зі сметаною чи свіжими ягодами.

Обов'язково приготуйте цей смачний та такий простий у приготуванні десерт, не пошкодуєте!

СМАЧНОГО!

Коментарі

Опубліковано 04 квітня 2024 - 20:09 користувачем Олена

смачно!!!! і дітям сподобалося і дорослим, подавала з варенням, бо діти дуже люблять! хороша альтернатива смаженим сирникам! фото вислала!

Опубліковано 04 квітня 2024 - 20:14 користувачем Irina

Олена, дуууже тішуся, що страва сподобалась, особливо діткам, адже вона смачна та корисна! Щиро дякую за красиві світлини, які з задоволенням опублікую! Заходьте ще, завжди рада!

Опубліковано 04 квітня 2024 - 12:21 користувачем Олена

вже іду готувати! виглядає дуууже апетитно!

Опубліковано 04 квітня 2024 - 13:52 користувачем Irina

Олено, успіхів!!! Дуже цікаво дізнатися про результат, чи сподобається страва? А може фотозвіт вишлете, я його з задоволенням опублікую!

Опубліковано 11 березня 2022 - 21:57 користувачем AllaSkirka

Ірочка, дякую за рецепт і в віру в перемогу, яка неодмінно за нами! Дуже люблю такі запіканочки, тому обов"язково приготую!

Опубліковано 11 березня 2022 - 23:01 користувачем Irina

Алочка, все буде Україна! Обов"язково приготуй це суфле, впевнена, тобі сподобається! Тримаймося!!!

Коментувати