Вермішелевий суп з білими грибами

Опубліковано користувачем Irina

Поки готувався вермішелевий суп з білими грибами, по квартирі розносилися такі аромати, що мої домашні не могли дочекатися, коли ж він нарешті буде готовий. Узагалі, поки триває сезон грибів, я стараюся готувати найрізноманітніші страви з ними. Як каже мій чоловік, грибів багато не буває. І це правда! Багато білих грибів я заморозила на зиму, тож суп гарантовано буде. Попереду ще опеньки — сподіваюся, теж заготовлю їх на зиму.

Для приготування вермішельного супу з білими грибами нам знадобиться:
(Порція на 2 літри води)

  • 5–6 білих грибів середнього розміру

  • 3 картоплини

  • 1 морква

  • 1 цибулина

  • 2 ст. л. вермішелі (у мене тонка, як для бульйону)

  • Рослинна та вершкова олія

  • Сіль за смаком

  • Зелень кропу та петрушки

Приготування:

Білі гриби чистимо, миємо та нарізаємо великими шматками.

Картоплю чистимо та нарізаємо кубиками. Коли вода закипить, солимо її і додаємо нарізану картоплю.

Цибулю дрібно нарізаємо, а моркву натираємо на великій тертці.

Цибулю, моркву та нарізані гриби обсмажуємо на рослинній олії.

Додаємо засмажку до картоплі.

Коли картопля стане м’якою, додаємо у суп вермішель та добре перемішуємо, щоб вона не злиплася.

Додаємо в суп трохи вершкового масла та дрібно нарізаний кріп та петрушку.

Вимикаємо суп і даємо йому трохи настоятися.

Наш смачний, ароматний та поживний вермішелевий суп з білими грибами готовий.

СМАЧНОГО!

Коментарі

Опубліковано 24 жовтня 2018 - 15:48 користувачем Алексей

просто обожаю такой суп, специально для него замораживаю белые грибы, а зимой балую семью супчиком с белыми грибами... ваш суп, Ирина, выглядит очень аппетитно!

Опубліковано 30 жовтня 2018 - 09:57 користувачем Irina

Алексей, огромное спасибо за приятный комментарий, мне приятно!!! я тоже замораживаю грибы, зимой это просто находка!!!

Опубліковано 03 серпня 2015 - 12:56 користувачем Маша

очень вкусный суп)))

Опубліковано 20 серпня 2015 - 23:00 користувачем Irina

Маша, рада, что понравился супчик!

Коментувати