
Поки готувався вермішелевий суп з білими грибами, по квартирі розносилися такі аромати, що мої домашні не могли дочекатися, коли ж він нарешті буде готовий. Узагалі, поки триває сезон грибів, я стараюся готувати найрізноманітніші страви з ними. Як каже мій чоловік, грибів багато не буває. І це правда! Багато білих грибів я заморозила на зиму, тож суп гарантовано буде. Попереду ще опеньки — сподіваюся, теж заготовлю їх на зиму.
Для приготування вермішельного супу з білими грибами нам знадобиться:
(Порція на 2 літри води)
- 
5–6 білих грибів середнього розміру 
- 
3 картоплини 
- 
1 морква 
- 
1 цибулина 
- 
2 ст. л. вермішелі (у мене тонка, як для бульйону) 
- 
Рослинна та вершкова олія 
- 
Сіль за смаком 
- 
Зелень кропу та петрушки 
Приготування:
Білі гриби чистимо, миємо та нарізаємо великими шматками.
Картоплю чистимо та нарізаємо кубиками. Коли вода закипить, солимо її і додаємо нарізану картоплю.
Цибулю дрібно нарізаємо, а моркву натираємо на великій тертці.
Цибулю, моркву та нарізані гриби обсмажуємо на рослинній олії.
Додаємо засмажку до картоплі.
Коли картопля стане м’якою, додаємо у суп вермішель та добре перемішуємо, щоб вона не злиплася.
Додаємо в суп трохи вершкового масла та дрібно нарізаний кріп та петрушку.
Вимикаємо суп і даємо йому трохи настоятися.

Наш смачний, ароматний та поживний вермішелевий суп з білими грибами готовий.
СМАЧНОГО!
Коментарі
Алексей, огромное спасибо за приятный комментарий, мне приятно!!! я тоже замораживаю грибы, зимой это просто находка!!!
очень вкусный суп)))
Маша, рада, что понравился супчик!
 
                
просто обожаю такой суп, специально для него замораживаю белые грибы, а зимой балую семью супчиком с белыми грибами... ваш суп, Ирина, выглядит очень аппетитно!