Відбивні з курячого філе виходять смачними та соковитими, вони підходять практично до будь-якого гарніру. Особисто я готую відбивні з курячого філе дуже часто, як правило, смажу їх у клярі, дуже люблю з сиром, але сьогодні мені захотілося відбивних в паніруванні, але тільки власного приготування. Відбивні з курки виходять дуже ніжні, дуже м'які та соковиті. Готуються неймовірно швидко, тому що відбите філе смажиться за лічені хвилини. Цю просту, популярну та недорогу страву любить вся моя сім'я.
Для приготування відбивних з курячого філе в паніруванні нам знадобиться:
- 2 курячі грудки
- Панірувальні сухарі
- Соняшникова олія
- Сіль, перець
- Борошно
- 2 яйця
Куряче філе промиваємо, обсушуємо та розрізаємо гострим ножем на 5-7 шматочків.
Шматочки філе поміщаємо між двома шарами харчової плівки та злегка відбиваємо. Солимо, перчимо на смак та відставляємо.
Беремо три тарілки: В одну насипаємо борошно, в іншу збите яйце, а в третю – панірувальні сухарі.
Соняшникову олію наливаємо в сковорідку та добре розігріваємо.
Шматочки м'яса спочатку обвалюємо у борошні, потім у яйці, потім у панірувальних сухарях та відправляємо на сковорідку.
Смажимо з обох боків до утворення золотистої хрусткої скоринки.
СМАЧНОГО!
Коментарі
Сергій, дуже дякую за чудову світлину! Чудово, що відбивні вийшли смачними!
Куриные отбивные готовила к капусте и картошке по-селянски на День Рождение дочки... очень вкусно и аппетитно получилось, Ирина, спасибо ваш блог для меня как настольная книга... фото как всегда выслала на почту!
AllaSkirka, ну и вкусное же было у вас день рождение!!!! так все аппетитно и эстетично выглядит! отбивнушечки просто прелесть! вы настоящая хозяюшка и умелица, столько всякой вкуснятины наготовили!
просто и вкусно!
Да, очень вкусно, спасибо!
Відбивні вийшли дуууже смачні, готували на ДН дружини, всім сподобалися, дякую!