Сьогодні хочу поділитися дуже простим рецептом, як смачно та швидко запекти в духовці куряче філе. Таке філе відмінно підходить для приготування різних салатів, одним з яких я поділюся незабаром. Куряче філе, приготоване таким способом, виходить дуже ароматним та смачним, а головне соковитим. Куряче філе відмінно поєднується з такою спецією, як карі, тому саме її я використовувала. Філе, запечене в духовці, є відмінною альтернативою вареному, тільки виходить дуже ароматним, оскільки готується зі спеціями.
Для приготування курячого філе нам знадобиться:
- 2 курячих філе (700-800 гр.)
- 2 ст. олії
- 1.5 ч. л. карі
- 1 ч. л. солі
- Чорний мелений перець
- Декілька гілочок розмарину
Ось такі продукти потрібні, щоб смачно запекти куряче філе.
Куряче філе миємо та просушуємо паперовим рушником.
Солимо, перчимо з обох боків.
Додаємо карі та розтираємо по всьому філе.
Додаємо олію.
І добре втираємо у філе.
Підготовлені філе викладаємо на фольгу.
Додаємо кілька гілочок розмарину (можна і без нього).
Закриваємо фольгу.
Ставимо в духовку та запікаємо куряче філе при температурі 180 градусів приблизно 45 хвилин.
Виймаємо філе з духовки, розкриваємо фольгу та запікаємо ще 7-10 хвилин, щоб філе підрум'янилося.
Ось таке дуже апетитне, смачне, соковите, неймовірно ароматне куряче філе у мене вийшло.
Обов'язково приготуйте куряче філе у такий спосіб, воно виходить набагато смачніше, ніж просто варене.
СМАЧНОГО!