Як смачно запекти куряче філе?

Опубліковано користувачем Irina

Сьогодні хочу поділитися дуже простим рецептом, як смачно та швидко запекти в духовці куряче філе. Таке філе відмінно підходить для приготування різних салатів, одним з яких я поділюся незабаром. Куряче філе, приготоване таким способом, виходить дуже ароматним та смачним, а головне соковитим. Куряче філе відмінно поєднується з такою спецією, як карі, тому саме її я використовувала. Філе, запечене в духовці, є відмінною альтернативою вареному, тільки виходить дуже ароматним, оскільки готується зі спеціями.

Для приготування курячого філе нам знадобиться:

  • 2 курячих філе (700-800 гр.)
  • 2 ст. олії
  • 1.5 ч. л. карі
  • 1 ч. л. солі
  • Чорний мелений перець
  • Декілька гілочок розмарину

Ось такі продукти потрібні, щоб смачно запекти куряче філе.

Куряче філе миємо та просушуємо паперовим рушником.
Солимо, перчимо з обох боків.

Додаємо карі та розтираємо по всьому філе.
Додаємо олію.

І добре втираємо у філе.

Підготовлені філе викладаємо на фольгу.
Додаємо кілька гілочок розмарину (можна і без нього).

Закриваємо фольгу.
Ставимо в духовку та запікаємо куряче філе при температурі 180 градусів приблизно 45 хвилин.

Виймаємо філе з духовки, розкриваємо фольгу та запікаємо ще 7-10 хвилин, щоб філе підрум'янилося.

Ось таке дуже апетитне, смачне, соковите, неймовірно ароматне куряче філе у мене вийшло.
Обов'язково приготуйте куряче філе у такий спосіб, воно виходить набагато смачніше, ніж просто варене.

СМАЧНОГО!

Коментувати