Я дуже люблю прості в приготуванні, бюджетні, однак смачні страви. До них належить рецепт Булочок з бананом з листкового тіста, яке продається в будь-якому супермаркеті. Булочки готуються просто та швидко, а виходять настільки смачними, що не встигнеш оглянутися, а їх вже нема. Не менш смачними є Трояндочки з листкового тіста з яблуками, рецепт яких можна знайти, якщо перейти по посиланню. Для цього рецепта краще брати стиглі банани, які обов'язково необхідно побризкати лимонним соком, щоб вони не потемніли. Це максимально простий рецепт, з яким впорається навіть дитина, тому неодмінно приготуйте такі булочки та насолодіться їх смаком. У мене вийшло 19 штук.
Для приготування Булочок з бананом з листкового тіста нам знадобиться:
-
500 гр листкового тіста
-
3 банани
-
1 жовток
-
1-2 ст.л. молока
-
2 ст.л. цукру
-
Кориця до смаку
-
Сік лимона
Ось такі продукти нам будуть потрібні, щоб приготувати ціле деко смачних Булочок з бананом з листкового тіста.
Листкове тісто розморожуємо та трішечки розкачуємо.
Банани чистимо, нарізаємо кружальцями та збризкуємо лимонним соком, щоб вони не потемніли.
На тісто викладаємо у рядок банани, лишаючи між рядками простір (так, як на світлині).
Скручуємо тісто з бананами у рулет.
Нарізаємо смужки шириною 2 см.
Деко застеляємо пергаментним папером та викладаємо наші булочки.
(у мене вийшло 19 булочок).
Цукор змішуємо з корицею.
Якщо ви не любите корицю, тоді її не додавайте.
До жовтка додаємо ложку молока.
Ретельно перемішуємо.
Кожну булочку змащуємо жовтком та посипаємо цукром з корицею.
Ставимо Булочки з бананом з листкового тіста у духовку та випікаємо при температурі 200 градусів приблизно 30 хвилин.
Орієнтуємося на свою духовку.
Булочки мають підрости та гарно пропектися.
Ось такі чудові Булочки з бананом з листкового тіста у мене вийшли.
Даємо булочкам трішечки охолонути, заварюємо побільше смачного чаю та кличемо всіх пригощатися.
Такі Булочки з бананом неодмінно сподобаються діткам, тому неодмінно скористайтеся рецептом та потіште своїх близьких смачною випічкою.
Моїй родині дуже сподобалися такі булочки, тому неодмінно буду готувати їх ще не один раз!
СМАЧНОГО!