Купила в супермаркеті приголомшливі грінки, правда не наші - польські. Вони настільки смачні, що можна їх їсти просто так, без нічого. Я ж знайшла в холодильнику домашній сир і вирішила зробити сирну пасту з зеленню і часником (дуже актуально в таку пору, коли всі хворіють на грип). Вийшло настільки смачно, що довелося доробляти пасту, оскільки 8 грінок, які я сфотографувала, хватило моєму чоловікові на «один зуб». Такі симпатичні і смачні грінки прикрасять будь-який святковий стіл.
Для приготування грінок з сирною пастою і помідором нам знадобиться:
- 8 грінок невеликого розміру
- 150 гр. сиру
- 2-3 помідора чері
- 1 зубок часнику
- 50 гр. вершкового масла
- Зелень кропу
- Зелена цибуля
- Майонез
- Сіль за смаком
Грінки злегка змащуємо майонезом.
Сир (бажано м'який) ретельно розминаємо виделкою.
Зелену цибулю і зелень кропу дуже дрібно нарізаємо. Часник вичавлюємо через прес.
Додаємо всі інгредієнти в сир, солимо за смаком і добре вимішуємо.
Повинна вийти сирна паста.
Нарізаємо помідори чері (можна ширшими кружальцями).
На грінку викладаємо шматочок помідора.
На помідор гіркою викладаємо сирну пасту.
Прикрашаємо на свій розсуд, можна гілочкою кропу, я ж прикрасила гілочкою петрушки і ягідкою порічки. Вийшло дуже смачно!
СМАЧНОГО!
Коментарі
Спасибо, мне приятно!!!
такие гренки,украсят любой стол.