Грудинка свиняча, запечена у фользі

Опубліковано користувачем Irina

У мене була порізана порційно свиняча грудинка, спочатку хотіла тушкувати на ній капусту, але в останній момент виникла ідея запекти грудинку у фользі, причому не просто запекти, а гарненько замаринувавши її різними травами. Хочу сказати, що страва вийшла настільки смачною, що ледве встигла сфотографувати. Таку страву гідно оцінять чоловіки.

Для приготування грудинки свинячої, запеченої у фользі, нам знадобиться:

  •      8 шматочків грудинки свинячої
  •      Часник
  •      Сіль перець
  •      Прованські трави

Свинячу грудинку промиваємо та обсушуємо.

Грудинку рясно солимо, перчимо та посипаємо прованськими травами.

Часник чистимо, нарізаємо кружальцями та кладемо на м'ясо. Залишаємо грудинку на хвилин 30-40.

Укладаємо підготовлене м'ясо у фольгу.   

Загортаємо фольгу конвертиком та вкладаємо на деко.

Ставимо м'ясо в розігріту духовку та готуємо приблизно 1 годину.

СМАЧНОГО!

Коментарі

Опубліковано 25 травня 2023 - 12:06 користувачем Сергій

Хороший рецепт як для святкового столу так і на кожен день. Дякую.

Опубліковано 01 жовтня 2018 - 13:24 користувачем Людмила

ух ты, как аппетитно выглядит))) обязательно приготовлю, порадую мужа)))

Опубліковано 25 травня 2023 - 18:10 користувачем Irina

Сергій, готуйте на здоров"я! Рада, що рецепт сподобався!

Опубліковано 03 жовтня 2018 - 11:35 користувачем Irina

Людмила, приготовьте непременно, надеюсь понравится!

Коментувати