У мене була порізана порційно свиняча грудинка, спочатку хотіла тушкувати на ній капусту, але в останній момент виникла ідея запекти грудинку у фользі, причому не просто запекти, а гарненько замаринувавши її різними травами. Хочу сказати, що страва вийшла настільки смачною, що ледве встигла сфотографувати. Таку страву гідно оцінять чоловіки.
Для приготування грудинки свинячої, запеченої у фользі, нам знадобиться:
- 8 шматочків грудинки свинячої
- Часник
- Сіль перець
- Прованські трави
Свинячу грудинку промиваємо та обсушуємо.
Грудинку рясно солимо, перчимо та посипаємо прованськими травами.
Часник чистимо, нарізаємо кружальцями та кладемо на м'ясо. Залишаємо грудинку на хвилин 30-40.
Укладаємо підготовлене м'ясо у фольгу.
Загортаємо фольгу конвертиком та вкладаємо на деко.
Ставимо м'ясо в розігріту духовку та готуємо приблизно 1 годину.
СМАЧНОГО!
Коментарі
ух ты, как аппетитно выглядит))) обязательно приготовлю, порадую мужа)))
Сергій, готуйте на здоров"я! Рада, що рецепт сподобався!
Людмила, приготовьте непременно, надеюсь понравится!
Хороший рецепт як для святкового столу так і на кожен день. Дякую.