Приготувати такий дуже апетитний та смачний рулет абсолютно не складно, повірте! Більш того, його приготування займе не так багато часу, а в результаті ви отримаєте страву, котру не купите ні в одному супермаркеті. Начинка в рулеті виходить дуже соковита та ароматна, а сам рулет (омлет) просто ніжний. Для приготування рулету я використовувала курячу грудку, але можна також взяти філе зі стегон. Спеції теж можна додати за своїм смаком. Рулет вийшов надзвичайно смачний, тому раджу спробувати приготувати, впевнена ви просто закохаєтесь в цей рецепт. Я обов'язково приготую цю страву Великодній святковий стіл.
Для приготування курячого рулету з сирним омлетом нам знадобиться:
Для омлету:
- 3 яйця
- 100 гр. твердого сиру
- 100 гр. майонезу
- 1 ст.л. манної крупи
Для начинки:
- 2 невеликих курячих філе (приблизно 500 гр.)
- 1 цибулина
- Сіль, чорний перець за смаком
- ½ ч.л. солодкої паприки
Ось такі продукти нам будуть потрібні для приготування омлету.
А з таких продуктів ми приготуємо дуже смачну та соковиту начинку.
Спочатку приготуємо омлет. У миску розбиваємо яйця.
Додаємо потертий на дрібній тертці твердий сир.
За допомогою вінчика все ретельно перемішуємо.
Додаємо манну крупу і майонез.
Ще раз добре перемішуємо до отримання однорідної маси.
Деко вистилаємо пергаментним папером та змащуємо рослинним маслом. Розмір мого дека 38х33 см.
Виливаємо на деко омлетну заготовку і гарно розрівнюємо.
Ставимо в розігріту духовку і запікаємо приблизно 10-12 хвилин при температурі 180 градусів або поки омлет не схопиться зверху. Дуже важливо його не пересушити!
Тим часом з курячого філе та цибулі робимо фарш.
До фаршу додаємо сіль, чорний перець, солодку паприку або інші улюблені спеції.
Добре перемішуємо. Наша начинка готова.
На спечений омлет вкладаємо начинку та акуратно розрівнюємо.
Згортаємо омлет в щільний рулет. Дуже важливо скрутити рулет якомога щільніше, щоб потім не було пустоти. Зробити це дуже легко, омлет м'який та податливий.
Загортаємо рулет у фольгу.
Викладаємо рулет у фользі на деко та запікаємо при температурі 180 градусів приблизно 30-35 хвилин.
Ось такий дуже апетитний, рум'яний рулет у мене вийшов. Даємо рулету повністю охолонути.
Нарізаємо рулет шматочками і викладаємо на тарілку. Він дуже добре та легко нарізається.
Прикрашаємо рулет зеленню. Ось так все легко та просто, але неймовірно смачно та святково.
Ця ніжна закуска стане справжньою окрасою вашого святкового столу, я в цьому впевнена на 100 процентів.
А це для гарного настрою: Світлина ось таких неймовірно ніжних весняних квітів, які сфотографувала у себе на городі читачка Leptusa, поповнили мою колекцію. Я не знаю, як називаються ці квіти, але вони дуже милі та ніжні. Весна прийшла!
СМАЧНОГО!
Коментарі
Ліля, неодмінно спробуй, рулет неймовірно смачний, та й зрештою готується дуже легко) успіхів)
выглядит просто великолепно) уверена, что вкусно! подача на 5+++!!!
Галочка, рулет очень вкусный и невероятно празднично смотрится на столе! Большое спасибо за высокую оценку моих трудов, мне приятно!!!
Я теж хочу такий попробувати
Алочка обовязково приготуй, це так смачно!!!
Апетитно !!!Мабуть дуже смачно !!!
Жанночка! Дуже смачно!!! А головне дуже легко!
Вже приготувала цей рулет, повністю дотримувалась рецептури, на вигляд все добре, рулет не потріскався) Наскільки буде смачним можна буде оцінити за святковим столом) Дякую за рецепт!
Марія, запевняю вас, що рулет буде смачним! Дякую за коментар, Веселих свят!!!
неймовірно смачно виглядає цей рулет) дуже хочеться спробувати)