Сьогодні наш маленький «розбійник» (1 рік та 2.5 місяці) їв смачний, поживний та корисний пшеничний супчик на домашній курочці. Цей суп виходить настільки смачним, що може підійти для дорослих. Обов'язково в супчик додаємо овочі, сьогодні у нас цвітна капуста та зелений горошок, він його просто обожнює. І ще, курочку спочатку виварюємо, потім виймаємо, відокремлюємо м'ясо та повертаємо в суп, так супчик буде набагато поживнішим, адже наш малюк – справжній м'ясоїд. Приготуйте своїй дитині суп по цьому рецепту, навіть ті діти, які не люблять перше, його їдять.
Для приготування пшеничного супчика на курячому бульйоні нам знадобиться:
- 600 мл. води
- Шматок домашньої курки
- 2 картоплини
- 1 маленька морква
- Цвітна капуста
- 10 шт. свіжого зеленого горошку
- 3.5 ч. л. пшеничні крупи
- Сіль до смаку
Спочатку варимо бульйон із курки. Курку виймаємо, відокремлюємо все м'ясо та повертаємо у бульйон. Картоплю і моркву чистимо, миємо, ріжемо квадратиками та кидаємо в бульйон. Додаємо пшеничну крупу та варимо разом, крупа повинна добре проваритися. Хвилин за 15 до закінчення готування, додаємо цвітну капусту та горошок.
Солимо до смаку.
Блендером збиваємо супчик до однорідного стану. Можна додати сметанку.
Наш смачний та поживний пшеничний супчик на курячому бульйоні готовий.
СМАЧНОГО та нехай ваш малюк росте здоровим!