Сіла описувати цю страву, і у самої слинка потекла. Незважаючи на те, що ця страва готується не складно, можна сказати дуже швидко і легко, виходить воно настільки смачною, що з'їдається відразу. Іноді доводиться готувати відразу дві порції)). У моїй родині взагалі люблять вірменський лаваш, на жаль, сама я його не готую, а купую в магазині вже готовий. Пробувала справжній вірменський лаваш, той, що продається в магазині мало, чим від нього відрізняється. Нещодавно була в гостях, там пригощали лавашем з бужениною, сиром і зеленню, але він був розігрітим на сковороді до золотистої скоринки. Дуже смачно і незвично! Обов'язково спробую приготувати, а поки готуємо рулетики з сьомгою.
Для приготування рулетиків нам буде потрібно:
- Лаваш вірменський
- 300 гр. слабо солоній сьомги
- 250-300 гр. плавленого сиру, я використовувала «Янтар»
- Невеликий пучок кропу
- 100 гр. твердого сиру
Сьомгу тоненько ріжемо.
Кріп нарізаємо, але дуже дрібно.
Лаваш рівномірно змащуємо плавленим сиром «Янтар».
Зверху рівномірно викладаємо сьомгу, посипаємо кропом.
Зверху натираємо твердий сир (можна і без нього, у мене люблять з сиром).
Згортаємо в щільний рулет, загортаємо в фольгу і на ніч ставимо в холодильник.
Нарізаємо невеликими порційними шматочками.
СМАЧНОГО!
Коментарі
Я рада, что блюдо понравилось! Заходите всегда рада гостям!!!
Ням-ням!!!!
Спасибо! Это блюдо действительно очень вкусное)))
очень красиво! И аппетитно! Обязательно приготовлю!
Спасибо! Успехов!
Готовила лаваш на ДР, всем очень понравилось блюдо. А главное все легко и просто и быстро, а результат отменный.