Вітамінний смузі з бананом та гарбузом

Опубліковано користувачем Irina

Друзі, ви любите смузі? Моя сім'я дуже любить, тому готую його дуже часто, причому з найрізноманітніших продуктів. Великий вибір смузі ви знайдете на моєму блозі в розділах «Десерти» та «Напої». Сьогодні у мене особливий вітамінний смузі з бананом та гарбузом, який дуже любить мій чоловік, і власне це він його вигадав. Напій виходить досить ситним, оскільки в його склад входить печиво. Для цього рецепта відмінно підходить гарбуз сорту Баттернат, що має характерну форму, довгу широку «шийку» та округлу основу. До того ж у неї ніжний смак, тому вона взагалі не відчувається у страві. Для цього смузі можна брати свої улюблені родзинки - жовті, світло-коричневі золотисті з білого винограду без кісточок або, як у моєму випадку, темно-сині родзинки з червоного винограду без кісточок. Консистенцію напою також можна регулювати на свій смак, якщо ви любите більш рідкий смузі, додайте трохи більше йогурту.

Для приготування вітамінного смузі з бананом та гарбузом нам знадобиться:

  •     800 мл йогурту (у мене злаки)
  •     1 банан
  •     8 штук печива «Марія»
  •     200 гр. гарбузового пюре
  •     70 гр. родзинок

Ось такі інгредієнти нам знадобляться, щоб приготувати дуже смачний та корисний смузі.

У стакан, в якому будемо збивати смузі, кладемо банан шматочками.

Сюди ж додаємо родзинки.

Печиво «Марія» розламуємо на шматочки та додаємо до банана.

Сюди ж додаємо пюре з гарбуза.

Всі ці інгредієнти заливаємо йогуртом.

І ретельно все збиваємо.

Збиваємо до тих пір, поки не вийде однорідна консистенція.

Розливаємо вітамінний смузі з бананом та гарбузом по стаканчиках та пригощаємося.

Смузі виходить в міру густим та в міру солодким, дуже смачним та корисним.

Впевнена, що такий напій припаде до смаку не тільки дітям, але й дорослим.
Обов'язково приготуйте такий смузі, не пошкодуєте!

СМАЧНОГО!

Коментарі

Опубліковано 07 грудня 2021 - 09:22 користувачем Сергій

Приготував! Це справжня вітамінна бомба. Раджу всім.

Опубліковано 07 грудня 2021 - 14:17 користувачем Irina

Сергій, дуже дякую за коментар, рада, що вам сподобався рецепт!!!

Коментувати