Вирішила поповнити скарбничку рецептів Ірини дуже смачними чебуреками на пиві, які розлетілися блискавично, оскільки вийшли неймовірно смачними, соковитими. Відразу хочу обмовитися, якщо у вас не велика сім'я, готуйте з половини продуктів, оскільки з даної кількості продуктів виходить 12 штук, а чебуреки смачні, коли ще гарячі. Фарш для цих чебуреків можна використовувати на свій смак, наприклад, просто курячий або свинина + курка, а можна свинина + яловичина. Можна додати в нього свої улюблені спеції або зелень, це вже на ваш розсуд. Дуже важливо, щоб під час смаження чебуреки не тріскають і не «стріляють». Так ось! Чебуреки, приготовані за цим рецептом смажаться просто чудово, жоден з них не тріснув.
Для приготування чебуреків на пиві нам знадобиться:
Для тіста:
- 500 мл. світлого живого пива
- 800-900 гр. борошна
- 2 яйця
- 2 чайні ложки солі
Для начинки:
- 600 гр. фаршу (у мене курка + свинина)
- 4 невеликі цибулини
- Сіль, чорний перець за смаком
- Вода
- 500 мл. олії для смаження
Спочатку приготуємо тісто. До яєць додаємо сіль і за допомогою виделки гарненько взбиваємо. Борошно обов'язково просіюємо. До борошна додаємо яйця з сіллю, пиво і починаємо замішувати тісто. Тісто накриваємо рушником і залишаємо на 20 хвилин.
Тим часом приготуємо начинку. Цибулю нарізаємо дрібними кубиками і гарненько розминаємо рукою. До фаршу додаємо цибулю, сіль, чорний мелений перець і воду. Добре перемішуємо. Фарш повинен бути рідкуватий, тоді чебуреки виходити дуже соковиті.
Тісто ділимо на 12 однакових частин. Кожну частину тіста розкочуємо в тонкий круглий корж, на одну сторону викладаємо фарш.
Накриваємо другою частиною тіста і заліплюємо края, спочатку пальцями, а потім за допомогою виделки. Смажимо чебуреки на добре розігрітій олії, спочатку з одного боку до зарум'янювання, потім з іншого.
Готові чебуреки викладаємо на паперовий рушник, щоб позбутися від надлишків жиру.
Ось такі дуже смачні, рум'яні, неймовірно соковиті чебуреки у мене вийшли. До речі, жоден з них не тріснув, тісто на пиві виявилося просто супер!
Обов'язково спробуйте приготувати такі чебуреки на пиві. Моїй родині вони дуже сподобалися!
А це для гарного настрою! Друзі, знаєте що це за квітка? Це - сон трава, одна з найчарівніших рослин, які прикрашають поля. Її великі квітки-дзвіночки настільки гарні, що не відірвати очей. З цією квіткою пов'язано багато легенд, сон-трава внесена до Червоної книги України. А прислала мені таке чудове фото моя постійна читачка Leptusa, за що їй величезне спасибі!
СМАЧНОГО!

Сьогодні приготувала чебуреки за рецептом Алюшкі. Сказати, що це смачно - нічого не сказати! Чебуреки просто тануть у роті. Дуже вдале тісто на пиві, під час смаження жоден чебурек не тріснув, а це дуже важливо, оскільки всередині залишилася неймовірно соковита начинка, та й плита залишилася чистою. Дуже вдалий рецепт! Всім рекомендую!
Коментарі
Опубліковано 01 серпня 2020 - 15:22 користувачем Татьяна
Опубліковано 02 серпня 2020 - 11:22 користувачем Irina
Опубліковано 17 червня 2020 - 12:57 користувачем Irina
Опубліковано 13 червня 2020 - 14:49 користувачем Leptusa
Опубліковано 17 червня 2020 - 14:58 користувачем Irina
Опубліковано 11 червня 2020 - 21:05 користувачем Irina
Коментувати