Коментувати

Опубліковано 29 серпня 2015 - 22:04 користувачем павлина

а я заморозила ожину, цього року така спека, ожина дуже велика і солодка... дуже люблю компот з яблук і ожини... колись закатувала в 3-х літрові банки, але тепер здоров"я не дозволяє займатися закрутками, тому прекрасне рішення у данному випадку, саме заморожена ягода... зимою компот виходить просто чудовий, смачний і ароматний... практикую так уже декілька років і дуже задоволена результатом... а ще ожину можно розморозити, засипати цукром і з"істи, вона зовсім не втрачає своіх властивостей...
Ірино, дякую за цікаву інформацію і сайт загалом... все дуже красиво, зрозуміло і доступно...особливо хочу відзначити красиві фото... ви молодець!