Друзі! Рецепт цукерок «Баунті» припаде до смаку тим, хто любить кокос або страви, в якому він присутній. Цукеркам можна надати овальну або продовгасту форму, тоді вони будуть максимально схожі на батончики «Баунті», які продаються в магазинах. Приготувати такі цукерки в домашніх умовах зовсім не складно, до того ж досить швидко. З даної кількості продуктів у мене вийшло 14 цукерок, які всередині дуже соковиті і смачні. Для поливання я використовувала чорний шоколад 56%, але якщо ви любите молочний шоколад, сміливо готуйте з ним. Не менш смачним виходить рулет «Баунті», який готується ще простіше.
Для приготування цукерок «Баунті» нам знадобиться:
- 100 гр. кокосової стружки
- 100 мл. вершків (у мене 15%)
- 50 гр. вершкового масла
- 40 гр. цукрової пудри
- 1 с.л. згущеного молока
- 200 гр. шоколаду (у мене чорний 56%)
Ось такі продукти нам будуть потрібні для приготування смачних домашніх цукерок «Баунті», які практично нічим не відрізняються від справжніх батончиків.
Кокосову стружку змішуємо з цукровою пудрою.
Гарненько перемішуємо.
Вершки змішуємо з розтопленим маслом і 1 ст.л. згущеного молока.
Ретельно перемішуємо до отримання однорідної консистенції.
Додаємо до кокосової стружки і перемішуємо. За бажанням можна додати одну ложку кокосового лікеру.
Форму вистилаємо пергаментним папером і рівномірно розподіляємо отриману кокосову суміш. Ставимо в холодильник мінімум на 1 годину.
Поки охолоджується кокосова суміш, темперуємо шоколад. Темперування шоколаду - це процес його нагрівання/охолодження до певних температур, метою якого є кристалізація какао-масла в складі шоколаду. Темперування необхідно для того, щоб шоколадні вироби (шоколадні прикраси, шоколадні цукерки, шоколадні покриття) були блискучими, хрусткими, твердими і легко виймались із залитих шоколадом формочок.
Шоколад нагрівають до: чорний гіркий шоколад - не більше 45С молочний шоколад - не більше 43С білий шоколад - не більше 40С. Я використовую мікрохвильовку і нагріваю шоколад поступово, постійно добре перемішуючи, щоб маса прогрівалася рівномірно.
З охолодженої кокосової суміші формуємо кульки і знову ставимо в холодильник. У мене вийшло 14 кульок.
Кожну кульку нанизуємо на дві дерев'яні шпажки і занурюємо в розтоплений шоколад. Акуратно знімаємо виделкою. Залишаємо до повного застигання шоколаду.
Готуємо шоколадний ганаш, перекладаємо його в корнетик і наносимо на наші цукерки «Баунті». Відправляємо цукерки в холодильник.
Ось такі дуже симпатичні, неймовірно смачні цукерки «Баунті» вийшли.
Свої цукерки я подавала в паперових вкладишах для маффінів.
Заварюємо каву і пригощаємося.
Всередині цукерки «Баунті» вийшли соковиті і смачні, від покупних не відрізниш. Такі ласощі сподобаються як дорослим, так і дітям.
А це для гарного настрою! Ніжна, дуже красива троянда росте в саду у моїх дітей. На тлі зеленої трави вона виглядає просто приголомшливо! Аромат у цього сорту троянди просто неповторний!
СМАЧНОГО!
Коментарі
Опубліковано 03 вересня 2021 - 22:52 користувачем Жанна
Такі цукерочки, та ще з кавою
Опубліковано 04 вересня 2021 - 09:15 користувачем Irina
Жанночка, це точно ти сказала
Опубліковано 23 квітня 2021 - 10:15 користувачем Ольга
ВАУУУУ! Какая КРАСОТА!!!! А
Опубліковано 23 квітня 2021 - 17:53 користувачем Irina
Ольга, мне очень приятна
Опубліковано 25 листопада 2020 - 22:46 користувачем Елизавета
обязательно приготовлю, очень
Опубліковано 26 листопада 2020 - 13:23 користувачем Irina
Елизавета, обязательно
Опубліковано 12 серпня 2020 - 14:53 користувачем Tanya
Опубліковано 12 серпня 2020 - 21:52 користувачем Irina
Опубліковано 18 лютого 2020 - 18:03 користувачем Машуня
Опубліковано 18 лютого 2020 - 21:03 користувачем Irina
Опубліковано 04 вересня 2019 - 09:50 користувачем AllaSkirka
Опубліковано 04 вересня 2019 - 09:59 користувачем Irina
Опубліковано 03 вересня 2019 - 23:07 користувачем Жанна
Опубліковано 04 вересня 2019 - 09:56 користувачем Irina
Коментувати