Десерт «Персикове суфле»

Опубліковано користувачем Irina

Зовсім нещодавно, готуючись до Нового року, я пекла неймовірно смачний і ніжний Маковий торт з персиковим суфле. Прошарок в цьому торті вийшов настільки вдалим, що я подумала, а чому б не приготувати як окрему страву - Десерт «Персикове суфле», тим більше, що скоро День всіх закоханих і такий десерт буде дуже до речі. Він просто вражає своєю ніжністю, він абсолютно не нудотний, а шматочки консервованих персиків надають йому особливу нотку. Повірте - це дуже смачно! А приготувати цей десерт зовсім не складно, необхідно лише, щоб вершки були жирністю від 30% і вище, і головне, добре охолодженими. Отже, якщо ви хочете здивувати свою другу половинку смачним, дуже красивим (оформити його можна на свій розсуд) десертом, тоді приєднуйтесь!

Для приготування десерту «Персикове суфле» нам знадобиться:

  •     1 банка консервованих персиків (820 грам)
  •     400 гр. йогурту (у мене з персиковим смаком)
  •     500 мл. вершків (жирність 30% і вище)
  •     40 гр. цукру
  •     Пакетик ванільного цукру
  •     25-30 гр. желатину (у мене швидкорозчинний)
  •     130 гр. персикового сиропу

Для приготування персикового суфле нам будуть потрібні ось такі продукти.

З персиків зливаємо весь сироп, кілька персиків залишаємо для прикраси.

До желатину додаємо 130 гр. персикового сиропу і залишаємо набухати на час, який вказано на упаковці.

У чашу міксера виливаємо охолоджені вершки і збиваємо до загустіння.
Дуже важливо, щоб вершки, чаша і вінчик були охолодженими.

Тим часом в мисочку викладаємо консервовані персики.

Вершки збилися дуже добре, тут головне стежити за тим, щоб не вийшло масло.

За допомогою погружного блендера збиваємо персики, щоб вийшло однорідне пюре.

До персикового пюре додаємо йогурт, цукор і ванільний цукор.

Ще раз збиваємо до отримання однорідної маси.

Желатин нагріваємо до повного розчинення, але не кип'ятимо.
Це можна зробити в мікрохвильовці або на водяній бані.

Розтоплений желатин вливаємо до персиків і швидко все перемішуємо.

Персикову масу вливаємо у збиті вершки.

І акуратно перемішуємо до однорідного стану.
Наше суфле готово.

Масу, що вийшла, розливаємо по креманкам і відправляємо в холодильник до загустіння.

Прикрашаємо наше персикове суфле шматочками персиків і ягідкою порічки.

Десерт виходить неймовірно ніжним і смачним!
Обов'язково приготуйте таку вкусняшку, не пошкодуєте!

СМАЧНОГО!

Коментарі

Опубліковано 11 лютого 2021 - 22:42 користувачем Irina

Наташа, большое спасибо! Мне приятно! Этот десерт не только красивый, но еще и невероятно вкусный и нежный!

Опубліковано 11 лютого 2021 - 16:53 користувачем Наташа

как красиво!

Опубліковано 11 лютого 2021 - 23:10 користувачем Сашко

Класс! Я думаю що смачно!

Опубліковано 12 лютого 2021 - 08:49 користувачем Irina

Сашуля, це неймовірно смачно! Наступного разу до вашого приїзду я обов"язково його приготую, впевнена, що і тобі і Юрчику цей десерт сподобається! Дякую, сонечко, за коментар!

Коментувати

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.