
У моїй родині дуже люблять таку страву, як корейська морква, або морква по-корейські, тому, коли мені потрапила на очі книга «Корейськи салати», я не змогла пройти повз і купила її. Прийшовши додому, я почала вивчати страви корейської кухні, і перше, що мені трапилося — це гриби по-корейськи. Всі необхідні інгредієнти виявилися під рукою, тож я приготувала цей салат, який, до речі, за смаком дуже нагадує моркву по-корейські. Рецепт дуже простий, приготувати його не складе труднощів, а закуска виходить чудовою. Я також обрала ще кілька цікавих і простих салатів, які обов’язково спробую приготувати.
Для приготування грибів по-корейськи нам знадобиться:
- 
500 г грибів (у мене шампіньйони) 
- 
1 велика морква 
- 
1 велика цибулина 
- 
2–3 зубчики часнику 
- 
2 ст. ложки 9% оцту 
- 
1 ст. ложка цукру 
- 
2/3 ч. ложки солі 
- 
Рослинна олія 
- 
1/2 ч. ложки меленої кориандру 
- 
1/2 ч. ложки гострого червоного перцю 
- 
1/2 ч. ложки мелено чорного перцю 

Моркву натираємо на спеціальній тертці для корейської моркви. Цибулю нарізаємо довгою соломкою.
Посипаємо сіллю та цукром, перемішуємо і залишаємо на деякий час, щоб виділився сік, який потім потрібно буде злити.

Гриби очищуємо та варимо цілими приблизно 5–7 хвилин. Потім промиваємо та нарізаємо соломкою. Додаємо гриби до овочів.
Часник вичавлюємо через прес та разом із усіма спеціями додаємо до овочів із грибами.

Додаємо оцет, рослинну олію та добре перемішуємо. Ставимо гриби по-корейськи в холодильник на 2–3 години.
СМАЧНОГО!
Коментарі
Наташа, очень рада, что салат пришелся по вкусу!
Дуже смачно, я готувала цей салат на свій день народження!
Всім сподобалось!
Дякую!!!
Любава, я дуже рада, що салат сподобався! Дякую за гарний коментар!
 
                
вкусный, пикантный салат) нам понравился) спасибо)