Кабачки, запечені з сиром

Опубліковано користувачем Irina

Друзі, сьогодні у мене неймовірно простий, але такий смачний рецепт! Всі, хто любить кабачки, оцінять цю просту в приготуванні і не витратну страву. Це - кабачки, запечені з сиром в духовці. Для приготування цієї страви найкраще використовувати молоді кабачки або цукіні. Приготовані за цим рецептом кабачки «відлітають» прямо з дека, вони дуже смачні, соковиті, з вершковим смаком сиру. У мене дуже люблять страви з кабачків, тому на моєму блозі багато різних рецептів з цим смачним та корисним овочем. Наприклад, ви можете приготувати Кабачки, фаршировані курячим фаршем або Кабачки, смажені з помідором і часником. Для приготування кабачків, запечених з сиром ви можете використовувати свій улюблений сир, головне, щоб він добре плавився, улюблені спеції, зелень, часник.

Для приготування кабачків, запечених з сиром нам знадобиться:

  • 2 середніх кабачка (бажано молодих)
  • 150 гр. твердого сиру
  • Сіль, чорний перець за смаком
  • Рослинна олія
  • Зелень кропу

Ось такі продукти нам знадобляться для приготування дуже смачних, запечених в духовці кабачків.

Кабачки нарізаємо кружечками, товщиною приблизно 7 мм.

Порізані кабачки солимо, перчимо.

Деко змащуємо олією (я для цього використовую силіконовий пензлик) і викладаємо кабачки. Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку і запікаємо, щоб вони знизу зарум'янилися.

Тим часом натираємо на дрібній тертці сир.

Запечені кабачки перевертаємо на інший бік.

Кожен кружечок щедро посипаємо тертим сиром і ставимо в духовку ще на кілька хвилин, поки сир повністю не розплавиться.

Виходить ось така смакота! 

Посипаємо запечені кабачки з сиром дрібно порізаним кропом.

Перекладаємо кабачки на блюдо і пригощаємося, поки вони гарячі. Це неймовірно смачно! А головне, дуже просто і не затратно!

А це для гарного настрою! Серпень - це пора гладіолусів, цих величних квітів, які вражають своєю красою, величчю і в той же час, ніжністю. А ще гладіолуси бувають різних кольорів - білі, рожеві, жовті, фіолетові і ось такі помаранчеві. Це неймовірне фото гладіолуса, крізь пелюстки якого просвічується сонце, як завжди надіслала моя незмінна помічниця Вікторія, за що їй велика подяка!

СМАЧНОГО!

Коментарі

Опубліковано 21 травня 2022 - 20:26 користувачем Любаня

тільки дочекаюсь молоденьких кабачків і зразу приготую) обожнюю такі прості та смачні рецепти) щиро дякую)

Опубліковано 21 травня 2022 - 23:26 користувачем Irina

Любаня, супер! Обов"язково приготуйте, це дуже смачно! Чекаю на результат!

Опубліковано 20 серпня 2020 - 14:16 користувачем Кирилл

Ваш ресурс следует назвать привилегированным. Сразу заметно грамотный подход и конечно высокое качество, которые притягивают эффектное наше внимание.

Опубліковано 21 серпня 2020 - 09:32 користувачем Irina

Кирилл, огромное спасибо! такие комментарии как ваш, вдохновляют!

Коментувати

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.