Друзі, сьогодні у мене неймовірно простий, але такий смачний рецепт! Всі, хто любить кабачки, оцінять цю просту в приготуванні і не витратну страву. Це - кабачки, запечені з сиром в духовці. Для приготування цієї страви найкраще використовувати молоді кабачки або цукіні. Приготовані за цим рецептом кабачки «відлітають» прямо з дека, вони дуже смачні, соковиті, з вершковим смаком сиру. У мене дуже люблять страви з кабачків, тому на моєму блозі багато різних рецептів з цим смачним та корисним овочем. Наприклад, ви можете приготувати Кабачки, фаршировані курячим фаршем або Кабачки, смажені з помідором і часником. Для приготування кабачків, запечених з сиром ви можете використовувати свій улюблений сир, головне, щоб він добре плавився, улюблені спеції, зелень, часник.
Для приготування кабачків, запечених з сиром нам знадобиться:
- 2 середніх кабачка (бажано молодих)
- 150 гр. твердого сиру
- Сіль, чорний перець за смаком
- Рослинна олія
- Зелень кропу
Ось такі продукти нам знадобляться для приготування дуже смачних, запечених в духовці кабачків.
Кабачки нарізаємо кружечками, товщиною приблизно 7 мм.
Порізані кабачки солимо, перчимо.
Деко змащуємо олією (я для цього використовую силіконовий пензлик) і викладаємо кабачки. Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку і запікаємо, щоб вони знизу зарум'янилися.
Тим часом натираємо на дрібній тертці сир.
Запечені кабачки перевертаємо на інший бік.
Кожен кружечок щедро посипаємо тертим сиром і ставимо в духовку ще на кілька хвилин, поки сир повністю не розплавиться.
Виходить ось така смакота!
Посипаємо запечені кабачки з сиром дрібно порізаним кропом.
Перекладаємо кабачки на блюдо і пригощаємося, поки вони гарячі. Це неймовірно смачно! А головне, дуже просто і не затратно!
А це для гарного настрою! Серпень - це пора гладіолусів, цих величних квітів, які вражають своєю красою, величчю і в той же час, ніжністю. А ще гладіолуси бувають різних кольорів - білі, рожеві, жовті, фіолетові і ось такі помаранчеві. Це неймовірне фото гладіолуса, крізь пелюстки якого просвічується сонце, як завжди надіслала моя незмінна помічниця Вікторія, за що їй велика подяка!
СМАЧНОГО!
Коментарі
Любаня, супер! Обов"язково приготуйте, це дуже смачно! Чекаю на результат!
Ваш ресурс следует назвать привилегированным. Сразу заметно грамотный подход и конечно высокое качество, которые притягивают эффектное наше внимание.
Кирилл, огромное спасибо! такие комментарии как ваш, вдохновляют!
тільки дочекаюсь молоденьких кабачків і зразу приготую) обожнюю такі прості та смачні рецепти) щиро дякую)