М'ятно-йогуртовий соус для лосося

Опубліковано користувачем Irina

М'ятно-йогуртовий соус я спеціального приготувала для філе лосося, запеченого у фользі. У цього соуса неймовірно ніжний смак, яскравий аромат і легка кислинка, що просто ідеально поєднується з лососем або іншою червоною рибою. Соус максимально простий в приготуванні, тому якщо ви вирішили побалувати себе червоною рибкою, обов'язково його приготуйте.

Для приготування м'ятно-йогуртового соусу для лосося нам знадобиться:

  • 125 мл. натурального йогурту
  • 1/2 огірка (або один невеликий)
  • Кілька листочків м'яти
  • Зелена цибуля
  • кріп
  • 0.5 ст.л. оливкового масла
  • 1 ч.л. соку лимона (в ідеалі лайма)
  • Cуміш перців
  • Cіль

Отже, поки запікається наша червона риба, приготуємо до неї смачний йогуртовий соус з м'ятою, лимоном і свіжим огірком.

Зелень (цибуля, кріп і листочки м'яти) миємо й дрібно нарізаємо. Огірок натираємо на великій тертці.

У миску виливаємо йогурт, додаємо оливкову олію, сік лимона, сіль, суміш перців. Ретельно перемішуємо до однорідності.

Додаємо порізану зелень, натертий огірок (злегка віджимаємо).

Ретельно перемішуємо.

Наш смачний м'ятно-йогуртовий соус для лосося готовий!

СМАЧНОГО!

Коментарі

Опубліковано 28 липня 2016 - 18:04 користувачем Татьяна

получилось очень вкусно, мужу понравилось, спасибо вам большое, очень простой и доступный соус, при этом вкусный!!!

Опубліковано 29 липня 2016 - 13:53 користувачем Irina

Татьяна, очень рада!!!!

Опубліковано 02 серпня 2015 - 18:35 користувачем Маша

очень вкусный соус получился, спасибо)))

Опубліковано 02 серпня 2015 - 23:00 користувачем Irina

Маша, на здоровье!

Коментувати