М'ятно-йогуртовий соус я спеціального приготувала для філе лосося, запеченого у фользі. У цього соуса неймовірно ніжний смак, яскравий аромат і легка кислинка, що просто ідеально поєднується з лососем або іншою червоною рибою. Соус максимально простий в приготуванні, тому якщо ви вирішили побалувати себе червоною рибкою, обов'язково його приготуйте.
Для приготування м'ятно-йогуртового соусу для лосося нам знадобиться:
- 125 мл. натурального йогурту
- 1/2 огірка (або один невеликий)
- Кілька листочків м'яти
- Зелена цибуля
- кріп
- 0.5 ст.л. оливкового масла
- 1 ч.л. соку лимона (в ідеалі лайма)
- Cуміш перців
- Cіль
Отже, поки запікається наша червона риба, приготуємо до неї смачний йогуртовий соус з м'ятою, лимоном і свіжим огірком.
Зелень (цибуля, кріп і листочки м'яти) миємо й дрібно нарізаємо. Огірок натираємо на великій тертці.
У миску виливаємо йогурт, додаємо оливкову олію, сік лимона, сіль, суміш перців. Ретельно перемішуємо до однорідності.
Додаємо порізану зелень, натертий огірок (злегка віджимаємо).
Ретельно перемішуємо.
Наш смачний м'ятно-йогуртовий соус для лосося готовий!
СМАЧНОГО!
Коментарі
Татьяна, очень рада!!!!
очень вкусный соус получился, спасибо)))
Маша, на здоровье!
получилось очень вкусно, мужу понравилось, спасибо вам большое, очень простой и доступный соус, при этом вкусный!!!