Ніжні котлети з кабачка та фаршу

Опубліковано користувачем Irina

Друзі! Якщо ви в роздумах, що приготувати з фаршу, скористайтесь рецептом, який я пропоную. Це - Ніжні котлети з кабачка та фаршу. Ця страва дуже швидко готується, а з'їдається ще швидше, бо виходить надзвичайно смачною. Для цих котлет підійде будь-який фарш, але мені найбільше подобається курячий, особливо, якщо він приготований власноруч. Я ці котлети смажила в панірувальних сухарях, але можна і без них, також виходить дуже смачно. Подавала котлети я з дуже смачним Кабачково-огірочним соусом, рецепт якого ви знайдете, якщо перейдете по посиланню.

Для приготування Ніжних котлет з кабачка та фаршу нам знадобиться:

  • 500 гр фаршу (у мене курячий)
  • 500 гр кабачків (2 шт)
  • 2 ст.л. борошна
  • 1 ч.л. паприки
  • 1 ч.л. сушених італійських трав
  • Сіль, чорний мелений перець до смаку
  • Зелень кропу
  • 1 яйце
  • 1 цибуля
  • Олія
  • Панірувальні сухарі (у мене домашні)

Ось з таких продуктів ми будемо готувати дуже смачні Ніжні котлети з кабачка та фаршу.
Фарш я робила сама (перемолола 2 курячих філе)

Молоді кабачки миємо та розрізаємо навпіл.

За допомогою ложки виймаємо з кабачків весь м'якуш, він нам знадобиться для приготування соусу.

Кабачки натираємо на великій терці, посипаємо сіллю та лишаємо на 10 хвилин, щоб кабачки пустили сік.
Цибулю нарізаємо дрібними кубиками.
Дрібно нарізаємо зелень кропу.

Порізану цибулю та кріп додаємо до курячого фаршу.

Кабачки відтискаємо від зайвого соку та додаємо до фаршу.

Сюди ж додаємо 1 яйце, паприку, сушені італійські трави, сіль та чорний перець до смаку.

Все ретельно перемішуємо.
Наш фарш готовий.

В тарілку насипаємо панірувальні сухарі, формуємо котлети та обкачуємо їх в сухарях.

Смажимо Ніжні котлети з кабачка та фаршу на олії спочатку з одного боку.

Перевертаємо котлети та смажимо з іншої сторони до золотавої скоринки.

Подаємо Ніжні котлети з кабачка та фаршу з Кабачково-огірочним соусом.

Страва вийшла неймовірно смачною, особливо з соусом.
Друзі, неодмінно приготуйте на обід чи вечерю такі ніжні, соковиті, запашні котлетки.
Я вас запевняю, що від них не відмовляться ні дорослі, ні діти.

А це для гарного настрою! У нас дозріває калина! Калина є лікувальною рослиною з цілющими властивостями для організму людини. Саме тому, коли вона дозріє я її приготую з цукром, щоб зимою попити смачного запашного чаю з калиною. А ще калина здавна вважається оберегом української родини. Як кажуть у народі - ГАРНА КАЛИНА, ЯК РІДНА НЕНЬКА УКРАЇНА!

СМАЧНОГО!

Коментувати