Салат з пекінської капусти та зеленої цибулі

Опубліковано користувачем Irina

З настанням весни хочеться салатів без майонезу, тому виникла ідея приготувати Салат з пекінської капусти та зеленої цибулі, яку я дуже люблю. Цікаво, що салатів із пекінської капусти існує дуже багато, кожен додає щось своє, і це прекрасно, адже розширює діапазон рецептів. Я вирішила приготувати салат, додавши зелену цибулю, зелень та варене яйце. Вийшло дуже смачно. Поділюся своїм рецептом, можливо, комусь стане у пригоді.

Для приготування Салату з пекінської капусти та зеленої цибулі нам знадобиться:

  • Невелика пекінська капуста
  • Пучок зеленої цибулі
  • 1 велика морква
  • Пучок зелені кропу
  • 2 яйця
  • Сіль, перець за смаком
  • 1 ч.л. оцту
  • Оливкова олія

Пекінську капусту дрібно шаткуємо.

Зелену цибулю та кріп миємо і дрібно нарізаємо.

Моркву очищаємо та натираємо на дрібній тертці.

Яйця варимо круто та дрібно нарізаємо.

Усі нарізані інгредієнти кладемо у миску, солимо, перчимо за смаком та перемішуємо.

Додаємо ложку оцту і заправляємо оливковою олією.

Наш чудовий, дуже смачний Салат з пекінської капусти та зеленої цибулі готовий! Можна пригощатися!

СМАЧНОГО!

Коментарі

Опубліковано 18 червня 2015 - 19:42 користувачем Ира

Я тоже обожаю пекинскую капусту. Спасибо вам большое за рецепт!

Опубліковано 19 червня 2015 - 00:09 користувачем Irina

Ира, на здоровье, всегда рада новым гостям)))
заходите почаще!

Коментувати