
З настанням весни хочеться салатів без майонезу, тому виникла ідея приготувати Салат з пекінської капусти та зеленої цибулі, яку я дуже люблю. Цікаво, що салатів із пекінської капусти існує дуже багато, кожен додає щось своє, і це прекрасно, адже розширює діапазон рецептів. Я вирішила приготувати салат, додавши зелену цибулю, зелень та варене яйце. Вийшло дуже смачно. Поділюся своїм рецептом, можливо, комусь стане у пригоді.
Для приготування Салату з пекінської капусти та зеленої цибулі нам знадобиться:
- Невелика пекінська капуста
- Пучок зеленої цибулі
- 1 велика морква
- Пучок зелені кропу
- 2 яйця
- Сіль, перець за смаком
- 1 ч.л. оцту
- Оливкова олія
Пекінську капусту дрібно шаткуємо.
Зелену цибулю та кріп миємо і дрібно нарізаємо.
Моркву очищаємо та натираємо на дрібній тертці.
Яйця варимо круто та дрібно нарізаємо.
Усі нарізані інгредієнти кладемо у миску, солимо, перчимо за смаком та перемішуємо.
Додаємо ложку оцту і заправляємо оливковою олією.
Наш чудовий, дуже смачний Салат з пекінської капусти та зеленої цибулі готовий! Можна пригощатися!
СМАЧНОГО!
Коментарі
Ира, на здоровье, всегда рада новым гостям)))
заходите почаще!
Я тоже обожаю пекинскую капусту. Спасибо вам большое за рецепт!