Свинина, запечена з айвою

Опубліковано користувачем Irina

Свинина, запечена з айвою – це дуже смачна страва, яка підійде також на святковий стіл. Для її приготування можна використовувати свинячу шинку, свинячий ошийок або філе, це вже на ваш розсуд. Айва - це суто осінній фрукт, вона з незвичайним смаком, тому дуже добре поєднується з м'ясом. Раджу не пропустити момент та обов'язково приготувати таке м'ясо з айвою. Цю закуску гарантовано оцінить чоловіча половина, але гадаю, що і жіноча не залишиться байдужою. М'ясо за цим рецептом ніжне, ароматне, соковите. Воно неймовірно привабливо та оригінально виглядає в нарізці. Запікати м'ясо з айвою ми будемо під фольгою у духовці. Не менш смачним виходить М'ясо-гармошка, тому якщо ви не любите айву або не зможете її купити, сміливо готуйте за цим рецептом.

Для приготування свинини, запеченої з айвою, нам знадобиться:

  •     1 кг свинячої шинки
  •     3 айви
  •     1 цибулина
  •     Приправа для свинини
  •     Сіль, чорний перець
  •     Олія

Ось такі продукти нам знадобляться для виготовлення смачної Свинини, запеченої з айвою.

На шматку свинини робимо надрізи, розрізаючи не до кінця.

Натираємо м'ясо сіллю, перцем та приправою для свинини, не забуваючи про надрізи

Перевертаємо м'ясо та в такий же спосіб натираємо спеціями з іншого боку.

Форму для запікання змащуємо олією. Цибулину чистимо, нарізаємо півкільцями та викладаємо рівномірним шаром у форму для запікання.

Зверху на цибулю викладаємо наше м'ясо.

Айву миємо, розрізаємо на чотири частини, видаляємо серцевину та нарізаємо тонкими часточками.

У кожен надріз на м'ясі вставляємо часточки айви, причому досить щільно.   

Накриваємо форму фольгою та залишаємо маринуватися на 1 годину.

Запікаємо м'ясо з айвою при температурі 200 градусів приблизно 45-50 хвилин.

Потім знімаємо фольгу та запікаємо ще приблизно 30-35 хвилин.   

Даємо м'ясу охолонути та перекладаємо на тарілку.

Свою страву я прикрасила гілочками петрушки та оливками.

Ось така надзвичайно смачна та красива страва у мене вийшла.   

Коли м'ясо повністю охолоне, його легко нарізати тонкими шматочками.

Страва вийшла неймовірно смачною, з яскравим смаком. Обов'язково приготуйте, не пошкодуєте!

СМАЧНОГО!

Коментарі

Опубліковано 28 жовтня 2020 - 21:14 користувачем Наташа

вауууу! какое мяско!!! сейчас можно купить айву, поэтому обязательно приготовлю!!! огромное спасибо за интересную идею!

Опубліковано 29 жовтня 2020 - 21:01 користувачем Irina

Наташа, готовьте на здоровье!!! Очень рада, что рецепт понравился!!! Сейчас сезон айвы, поэтому обязательно попробуйте... а я буду ждать результата! Успехов, вам Наташа!

Опубліковано 19 грудня 2019 - 06:51 користувачем Юлия

+ за интересный рецепт)))

Опубліковано 19 грудня 2019 - 13:43 користувачем Irina

Юлия, спасибо большое за оценку!

Опубліковано 01 листопада 2019 - 18:43 користувачем Diana_K

доброго времени суток! очень аппетитно и празднично выглядит блюдо! если найду айву, обязательно приготовлю мужу на день рождение))) спасибо вам за интересный и не избитый рецепт! о результате обязательно сообщу!

Опубліковано 01 листопада 2019 - 23:02 користувачем Irina

Diana_K, готовьте на здоровье, это очень очень вкусно, точно гостей удивите, это я вам гарантирую! сейчас сезон айвы, поэтому думаю, что проблем не возникнет... я кстати видела айва (элитная) продается в супермаркетах, она чуть подороже, но ДР только раз в году! Успехов! Жду результат!

Опубліковано 16 жовтня 2019 - 16:59 користувачем AllaSkirka

Ой, це неймовірно смачно, я особисто пробувала!!!

Опубліковано 16 жовтня 2019 - 19:57 користувачем Irina

Аллочка, дуже дякую, я рада, що м'яско сподобалося!!!

Опубліковано 16 жовтня 2019 - 17:51 користувачем Жанна

Це якийсь шедевр!!!!

Опубліковано 16 жовтня 2019 - 19:57 користувачем Irina

Жанночка, дуже дякую!!! Я старалася!!!

Коментувати

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.