Торт «Ніжний» з фруктами

Опубліковано користувачем Irina

Цей торт я пекла для своєї невістки в День її народження, причому, рецепт вигадала сама, використовуючи ті продукти, які вона любить. За основу для торта брала бісквіт, а крем зробила заварний. Торт вийшов дуже смачним і настільки ніжним, що я його так і назвала «Ніжний». До того ж, що не менш важливо, торт вийшов абсолютно не нудотний, апельсин і ківі зробили свою справу, і додали торту кислинку. Як, виявилося, готувати цей смачний тортик зовсім не складно, а результат перевершив всі очікування.

Для приготування торта «Ніжний» нам знадобиться:

Для одного бісквіта: (я робила 2 порції)

  •     4 яйця
  •     100 гр. борошна
  •     150 гр. цукру
  •     1 ч.л. ванільного цукру

Для заварного крему:

  •     0,75 літра молока
  •     3 яйця
  •     1,5 стакан цукру
  •     3 повні ст.л. борошна
  •     450 гр. масла

Крім того, нам буде потрібно:

  •     4 ківі
  •     2 апельсина

Щоб торт вийшов великим і високим, я готувала бісквіт з двох порцій, і кожен з них розрізала на дві частини - разом у мене вийшло 4 коржа.

Щоб дізнатися, як спекти пишний, смачний бісквіт перейдіть за посиланням /ru/vypechka/biskvit.html. Поки випікаються бісквіти, готуємо заварний крем, дізнатися рецепт якого можна тут /ru/vypechka/tort-spartak.html#more-460

Апельсин чистимо і нарізаємо, те ж саме робимо з ківі.

Починаємо збирати торт: Перший корж намазуємо шаром крему, викладаємо порізані ківі, злегка змащуємо їх шаром крему і зверху викладаємо другий корж.

Другий корж змащуємо кремом, викладаємо порізані часточки апельсина, злегка змащуємо їх шаром крему і викладаємо третій корж.

Третій корж змащуємо кремом, викладаємо порізані ківі, злегка змащуємо їх шаром крему і зверху викладаємо останній корж.

Обмащуємо весь торт кремом, що залишився, зверху прикрашаємо порізаними апельсинами і ківі, а боки обсипаємо порізаними волоськими горіхами.

Зверху фрукти покриваємо цукровим сиропом.

Наш бісквітний торт «Ніжний» готовий!

СМАЧНОГО!

Коментарі

Опубліковано 02 січня 2020 - 13:00 користувачем Viktoria

дуже нам полюбився такий тортик, тому знову скористалася рецептом, а оскільки готували тортик на Новий рік, прикрасила його мишею із апельсину)) тортик вийшой не тільки смачним, а ще дуже привабливим, сподіваюсь ви оцінете наші старання))) фоточки тортика вислала))) з Новим роком та Різдвом Христовим!

Опубліковано 02 січня 2020 - 19:57 користувачем Irina

Viktoria, тортик просто неймовірно красивий, миша - символ Нового року, така симпатична та мила))) ви справжня майстриня, такий тортик навіть різати шкода! дуже дякую за чудовий фотозвіт, чекаю на нові кулінарні витвори!!!

Опубліковано 10 лютого 2019 - 18:46 користувачем Viktoria

Здравствуйте, Ирина! Испекла торт по вашему рецепту мужу на День Рождение, из фруктов брала апельсины, консервированные ананасы и замороженную вишню... невероятно вкусно, очень нежно и совершенно не приторно... несмотря на то, что промазывала слои достаточно большим количеством крема, в итоге он остался, но не пропал))) украшала я свой тортик кусочками ананасана, маленькими безешками и зефиром в шоколаде, получило достаточно эффектно))) целый тортик отснять успела, а вот кусочек не получилось, к сожалению... но в разрезе он смотрелся просто невероятно))) очень удачный рецепт, который под силу любой хозяйке!!! Спасибо огромное!!! фото моего тортика выслала!

Опубліковано 11 лютого 2019 - 16:14 користувачем Irina

Viktoria, какая же вы МАСТЕРИЦА! вот это тортик, вот это красота!!!! очень красиво украсили торт, прям очень очень!!! и фрукты хорошие выбрали, свежие вишенки просто в точку!!! вы настоящая умница и умелица!!! очень рада, что вам понравился торт и огромное спасибо за фото, прямо приятно меня удивили!!! с удовольствием его опубликую!!!

Опубліковано 13 березня 2017 - 14:29 користувачем Ксюша

Добрый день... спешу похвастаться результатом... на выходные пекла тортик по вашему рецепту, только не добавляла фрукты, в остальном все строго по рецепту... тортик получился просто отпадный, очень вкусный, нежный, влажный...украсила вот так!
фото целого тортика и кусочек выслала вам на почту! уж очень хочется похвастаться!
Ирина, спасибо огромное за доступные рецепты, в планах тортик без выпечки!!

Опубліковано 13 березня 2017 - 21:51 користувачем Irina

Ксюша, тортик у вас получился просто фантастический!!! Я с большим удовольствием опубликую фото вашего аппетитного тортика!

Опубліковано 25 березня 2015 - 17:09 користувачем Анюта

Ирина, боюсь, что заварной крем мне не под силу, никогда не делала, что-то страшновато, что не получится...
подскажите, а как приготовить сливочный крем?
заранее спасибо!

Опубліковано 25 березня 2015 - 20:36 користувачем Irina

Анюта, приготовить сливочный крем очень легко, если купить кулинарные 30% сливки, их нужно взбить с сахаром и все. Можете зайти по ссылке https://breakfast.net.ua/ru/deserty/vzbitye-slivki-s-chernoslivom.html, и посмотреть, как правильно взбить сливочный крем... надеюсь у вас все получится!

Опубліковано 22 березня 2015 - 12:40 користувачем Анюта

планирую испечь тортик по вашему рецепту на ДР сынишке, а скажите какого размера должна быть форма?
и еще, а сметанный крем подойдет для этого торта?
заранее спасибо!

Опубліковано 23 березня 2015 - 13:26 користувачем Irina

Анюта, форма в диаметре 24 см.
по поводу крема, мне кажется что все же лучше заварной или сливочный...
Успехов!!!

Опубліковано 22 березня 2013 - 17:13 користувачем Murachka

Готувала торт по вашому рецепту з вишнею (замороженою), дуже смачно вийшло. Пекла один бісквіт, боялася що не вийде, тому торт вийшов не такий високий і красивий як ваш, але на смак прекрасний. Дякую за рецепт, запишу в книжку і вже сміло буду пекти точно по рецепту!

Опубліковано 24 березня 2013 - 00:14 користувачем Irina

Дуже тішуся, що у вас все вийшло і торт сподобався! Заходьте, буду рада!

Опубліковано 13 березня 2013 - 22:55 користувачем Murachka

Чудово виглядає. Такий високий і апетитний! Цікаво чи з іншими ягодами наприклад з вишнею він буде смачний

Опубліковано 14 березня 2013 - 22:18 користувачем Irina

Звичайно, що буде смачний, особливо, якщо вишня свіжа. Цей торт також дуже смачний з персиком)) Я ж робила з ківі і апельсинкою, так любить моя невістка)))

Опубліковано 07 березня 2013 - 22:50 користувачем Боженка

Очень аппетитно выглядит и красиво!

Опубліковано 09 березня 2013 - 22:02 користувачем Irina

Спасибо! Торт действительно очень вкусный!

Опубліковано 05 березня 2013 - 00:01 користувачем veselka

Яка краса!

Опубліковано 05 березня 2013 - 21:12 користувачем Irina

Дякую, я старалася!

Опубліковано 04 березня 2013 - 12:52 користувачем leptusa

какая красота!!!! ням-ням, обожаю бисквитные торты! очень красиво, вы молодец!!!

Опубліковано 05 березня 2013 - 21:11 користувачем Irina

Спасибо, мне приятно за такую оценку!

Коментувати